Проблемою грибвництва те, що часто споживач вддають перевагу грибам, як були збран в лс. Ризиком при вживанн таких грибв те, що можна отрутися навть ствними грибами. Справа в тому, що гриби мають здатнсть накопичувати радунуклди, хмчн сполуки та важк метали з грунту та навколишнього середовища. Гриби можуть накопичувати в 200 разв бльше шкдливих речовин нж в грунт. В розвинутих кранах, таких як Голандя, Франця, ¶таля та н. ствними вважаються лише т гриби, як як були вирощен в штучних умовах.
·ствн гриби - вирощумо сам!
За поживною цннстю гриби низькокалорйним продуктом, при цьому вони мстять велику кльксть блкв, втамнв, амнокислот та бологчно активних речовин. В глив мститься бльше блкв нж в екввалентнй клькост молока або м'яса.
Вперше вирощуванням грибв зайнялися в давньому Кита. Там вирощували шитаке та гливу (вшенку) на деревин каштана. Так делкатеси на той час були доступн лише мператорам, звдси пшла друга назва шитаке мператорський гриб. З тих часв вдбулося багато змн, гриби почали вирощувати нтенсивним способом тепер ми можемо ласувати свжими гриба щодня.
ГрнМарт пропону вирощування грибв за екстенсивною технологю (на пеньках) таких грибв як глива (вшенка), опеньки (лтнй та зимовий) з укранських та голандських посвних матералв.
Удобряю согласно инструкции на упаковку с удобрением
Как часто Вы удобряете Ваши садовые растения? 3-4 раза в сезон
Вырастить грибы на участке, съедобные грибы, выращивание грибов, вешенки, опята, глива, опеньок
Комментариев нет:
Отправить комментарий